Visites experiencials

Descobrir i sentir
Visitas guiadas
VISITA GUIADA

En endinsem en l’oliverar tradicional? Sabeu que l’olivera i el seu entorn són plens d’experiències sensorials? El silenci, la llum, els colors, les olors, el tacte de les escorces centenàries… Sabeu que aquestes percepcions van variant al llarg de l’any? Totes aquestes sensacions determinen el caràcter final del nostre oli.

Us convidem a les finques d’Oli Coll de l’Alba perquè visqueu en primera persona aquest mosaic de sensacions.

La visita inclou un tast guiat dels olis de l’última collita d’Oli Coll de l’Alba.

Visitas profesionales
VISITA PROFESSIONAL

Destinada a professionals del sector de l’olivicultura, la restauració i de l’àmbit gastronòmic. L’objectiu és aprofundir en els aspectes que determinen el “Terroir” únic dels nostres monovarietals. Consta d’una visita a les nostres finques i instal·lacions, i d’un tast guiat dels olis de l’última collita d’Oli Coll de l’Alba. Aquesta proposta és modulable en funció dels interessos professionals concrets.

Aceite y experiencias
OLI I EXPERIÈNCIES

Us oferim la possibilitat de realitzar tastos d’oli “especials”. Us imagineu com seria un tast d’oli en un veler observant la Costa del Baix Ebre o bé des d’un cim gaudint de les vistes del Delta de l’Ebre en tota la seva dimensió? Descobriu el paisatge que ens envolta com l’element fonamental que modela els atributs dels nostres Olis d’Oliva Verge Extra monovarietals.

Per a més informació, contacteu-nos.